HOITOTURVE

     Tervetuloa Pieneen Ekopuotiin!

Lehtosuon Hoitoturve on puhdas suomalainen luonnontuote, joka nostetaan suosta käsin koostumuksen rikkoontumisen estämiseksi. Hoitoturpeeksi hyväksytään vain paras raaka-aine, joka jauhetaan erittäin hienoksi massaksi heti nostamisen jälkeen. Turvetta ei kuivateta eikä siihen lisätä mitään, ainoastaan maatumattomat puunpalaset poistetaan.

Hoitoturpeen terapeuttinen vaikutus perustuu korkeaan lämpötilaan, turpeen antiseptiseen vaikutukseen ja turpeessa oleviin biologisten ainesosien aktivoivaan vaikutukseen. Tärkeimmät terapeuttiset aineet ovat humushapot (28,5%) sekä fulvohapot (10%). Lisäksi turve sisältää monia ihoa hoitavia aineita, kuten kuparia, magnesiumia, mangaania ja sinkkiä.

Hoitoturve sopii erinomaisesti kiinteyttämiseen (tai kansanomaisemmin "selluliittihoitoihin"). Levitä hoitoturvetta halutulle alueelle esim. saunassa ja hiero aluetta lymfan suuntaisesti eli sydämeen päin. Anna vaikuttaa noin 20 min. Lopuksi huuhtele selluliittialueet viileällä vedellä.


Lehtopeat-turvekasvonaamio, naturel

Luonnonmukainen hienoksijauhettu kasvonaamio vakuumipussissa. Riittää kolmeen kasvonaamioon. Voi käyttää myös kaulan ihon kiinteyttämiseen.

Käyttöohje:
Leikkaa pussin kulmaan pieni reikä, purista sormelle ja levitä kasvoille niin paksu kerros, että iho ei kuulla läpi. Älä levitä lähelle silmiä. Anna turpeen vaikuttaa 15 minuuttia, katso ettei turve kasvoilla pääse kuivumaan. Pese pois juoksevalla vedellä ja kuivaa. Voit levittää kasvoille Lehtopeat Rosemary kasvovettä. Rosmariini virkistää ja vilkastuttaa pintaverenkiertoa. Älä käytä rasvoja tai muuta kosmetiikkaa heti hoidon jälkeen. Sulje pussin kulma paperiliittimellä ja turve pysyy tuoreena seuraavaan kertaan.

Hinta: 6,60 eur/pussi


Lehtopeat Rosemary –kasvonaamio

Hienoksi jauhettu Lehtopeat Rosemary kasvonaamio kätevässä 100 millilitran vakuumipussissa. Rosmariini on aromaattinen ja virkistävä ja se vilkastuttaa pintaverenkiertoa.
Riittää kolmeen kasvonaamioon.

Hinta: 6,60 eur/pussi


Hetivalmis Jalkahoitopaketti

Heti valmis -jalkahoito sisältää kaksi 200 ml:n pussia, joissa on jalkahoitoturve valmiina. Lämmitä pussit vesihauteessa +40 asteisiksi. Aseta jalka pussiin niin, että turve jää jalkapohjan alle. Levitä turve pussia puristamalla ympäri jalkaterän ja sido pussin suu säären ympärille. Päälle voit vetää vaikka villasukat tai käyttää hierovaa jalkakylpylaitetta tai vesihaudetta. Poista pussit 20-30 minuutin kuluttua ja pese loput turpeet jaloista. Kuori kuollut iho pois.
Auttaa mm. kovettumiin, halkeamiin ja laittaa veren kiertämään. Mukava tunne jaloissa leviää koko kroppaan....

Hyvä lahjaidea!

Hinta: 13,90 eur/kpl
Paluu etusivulle


design © Jenniina Jokinen 2008, background © Inspiration gallery, tekijänoikeuslailla suojattu.